TÜBİTAK Proje Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilerimiz

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

Yapılan başvurular içinde bölümümüzden 3 proje kabul edildi.

Proje başvuruları kabul edilen öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı tebrik ediyor, araştırmalarının ve başarılarının devamını diliyoruz.

Öğrenci: Sercan Samet Akın
Danışman: Doç. Dr. Nurgül Tezcan  KARDAŞ
Konu: “Lise Öğrencilerinin Rekreasyonel Farkındalık Düzeyleri İle Boş Zaman Yönetimi Arasındaki İlişkinin İncelenmesi”

Öğrenci: Aysu Kaya