TÜBİTAK Proje Başvurusu Kabul Edilen Öğrencilerimiz

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

Yapılan başvurular içinde bölümümüzden 4 proje kabul edildi.

Proje başvuruları kabul edilen öğrencilerimizi ve danışman hocalarımızı tebrik ediyor, araştırmalarının ve başarılarının devamını diliyoruz.

Öğrenci: Ömer Taşdemir
Yardımcı Öğrenci: Fatih Türk, Sinan Yazıcı, Hüseyin Avcı
Danışman: Doç. Dr. Nurgül Tezcan Kardaş / Rekreasyon
Konu: “Üniversite Öğrencilerinin Akış Deneyimleri İle Rekreasyon Aktivitelerine Katılım Güdüleri (Motivasyonları) Arasındaki İlişkinin İncelenmesi”